BREAKING NEWS

Car Rental

Transfer

Restaurant Reservation

8 Ağustos 2014 Cuma

Son dakikada aile tatili!

Seyahatiniz nasıl olmalı? İlk önce nereye gitmek istediğinize karar vermelisiniz ve bu konuda biraz da esnek olmalısınız. Örneğin çocuklarınızla kültürel bir şehir seyahati düşünüyorsanız, kalacağınız yerin şehir merkezinde olmasını istemeniz doğaldır, ancak çok merkezi olmasa da ulaşım kolaylığı sunan yerler de tercihinizde olabilmelidir. Özellikle son dakika rezervasyonlarında fiyatlar bütçenizin üzerinde olacaktır, sizin esnek olabilmeniz seçeneklerinizi çoğaltacaktır.
Nasıl gideceksiniz? Arabayla haritadaki yolu mu takip edeceksiniz yoksa alternatif yolları mı seçeceksiniz? Çocuklarınız için yeme- içme kolaylığı olan yollar her zaman tercihiniz olmalıdır. Bu onların da bu yolculuktan keyif almalarını sağlar. 'Daha gelmedik mi?' sorusu ne kadar az sorulmuşsa güzergahınız o kadar başarılıdır. Uçakla gidecekseniz uçuş saatlerinin ailenizin düzenine uygun olmasına dikkat edin, sabahın erken saatlerindeki uçuşlar veya geceyarısı yapılan uçuşlar çok keyifli olmayabilir. 
Fiyat araştırması yapın. Son dakikada tatile gitme kararı vermeniz demek iyi bir fiyat alamazsınız demek değildir. Her zaman daha iyi fiyatı talep edin.
Seyahat Acentanızı kullanın. Yolculuğunuzla ilgili tüm taleplerinizi, bütçenizi ve diğer önemli detayları acentanızla paylaşın. Ne kadar çok bilgi verir ve esneklik de sunarsanız o kadar iyi bir plan yapılacaktır sizin için. Deneyimli seyahat acentanız hem sizin hem de ailenizin keyifli ve bütçenize de uygun bir yolculuğa çıkmanızı sağlayacaktır.
Istanbulaccess ile tüm seyahatleriniz en ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır.
Her türlü talebiniz için sizlere hızlı, kaliteli, güvenli ve size özel çözümler üretirken sizin memnuniyetiniz her zaman ön plandadır.

Keyifli tatiller!



Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Istanbul Access Private Concierge Service
Powered byBlogger